mylisz sie. ale nie bede dalej na ten temat z toba tu rozmawiac jak chcesz to na PW smialo....( powod ? OT )Axel Hammond pisze:
A jakież to 'wieści' masz na myśli? Te, co to 'wieść gminna niesie'? Czy 'wieści dziwnej treści'? Mam wrażenie, że jedne z dwóch, ale nie moge się zdecydować.
"gdybac" nie zabraniamAxel Hammond pisze:
Gdybać nie zabronisz mi nawet ty. Przede wszystkim ty.
niemam obsesji ( przynajmniej na tym punkcieAxel Hammond pisze: Masz jakąś obsesję z tym 'dzieciakiem'. Nazwałem cię chłopcem, bo przypuszczałem, że jesteś właśnie płci męskiej
wiesz co leppera tez kazdy zna .. a jakos szacunkiem czy powazaniem sie nie cieszyAxel Hammond pisze:
Mylisz się. Przez tydzień zrobiłem na tym forum więcej niż ty przez prawie rok. Zna mnie każdy, nawet ty. I nikt, nawet ty nie jest obojętny. Gdyby tak było, nie dyskutowałbyś teraz ze mną. Ale to fajnie pokazać całemu forum, jakim to jesteś olewusem. 'Axel Hammond - phi, a kto to jest?'. Niestety, na twoją olewacką pozę nikt się nie nabierze. Jeżeli myślałeś inaczej, to posądziłeś reszte użytkowników o brak inteligencji. Grozi za to ostrzeżenie (zgodnie z regulaminem obrażanie jest zabronione
ps. a co do "zrobienia czegos na forum" to twoja ocena samego siebie ... ( no wprowadziles wiecej "szumu" i co z tego ? to akurat bawi userow w wieku 12-14 lat , a ja i paru innych tu jestem do gadania o pilce noznej....)no ja tylko pomagalem w rozwoju tego forum zajmujac sie topikami ktore mnie interesuja ... a twoja obecnosc zauwazylem dopiero po tym komentarzu tutaj ... i tyle ... dalej uwazam ze nikim specjalnym nie byles i nie jestes . ( choc moze zaczne czesciej w z toba wchodzic w dyskusje i tyle )
no noAxel Hammond pisze: I znowu sobie kpisz (ileż można?).
Nie , nie wierzysz to poogladaj inne moje wypowiedzi to sie przekonasz. A sprawa wyglada tak ze ty jak sam napisales "gdybasz" czasem i ja sie przyczepilem do tego "gdybania" ze nie bylo poparte argumentami wiec dlatego popieram swoje zdanie .Axel Hammond pisze: Czy dla ciebie jedynym inteligentnym argumentem jest ten, który ty wysuniesz?