Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Makis » 14 maja 2007, 21:46

brylancik pisze:Ja bym się nie podniecał za bardzo bo przed nami jeszcze 4 ciężkie spotkania (w tym z Saragossą) i bardzo ciężko będzie wywieść komplet zwycięstw.
Chyba kazdy zdaje sobie z tego sprawe. Gramy z dobrymi druzynami, ktore wiedza jak grac w pilke i ktore juz raz nas pokonaly w tym sezonie (Recreativo i Depor). Mam takie dziwne przeczucie, ze mecz z Recre, moze byc trudniejszy od tego z Saragossa. Oby chlopaki dali rade i wzieli rewanz na graczach z Huelvy.
brylancik pisze:Szkoda tylko że Gago póki co się nie popisał bo chłopak ma duży potencjał :roll:
Spokojnie, jego czas jeszcze przyjdzie. Jak sie w pelni zaklimatyzuje, bedziemy mieli z niego pozytek :wink: Jego problemem jest to, ze duet Diarra - Emerson w koncu zaczal dobrze grac, przez co trudniej mu jest zalapac sie do skladu.
Vianuch pisze: Ja tam się bardziej boje o lewe skrzydło, na którym szaleje Carlos i nie chce mu się wracać :?
Zgadzam sie. Wolalbym, zeby jego miejsce zajal Torres. Roberto jest po kontuzji i dziwilem sie, ze Fabio od razu wstawil go do skladu na Espanyol. Widac Wloch stawia na jego doswiadczenie. Licze, ze Brazylijczyk limit bledow juz w tym sezonie wyczerpal :wink: Ma jeszcze tydzien, zeby poprawic sie wydolnosciowo.

Wróć do „Hiszpania”