Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 15 maja 2007, 18:08

Ja jestem zadowolony, że wreszcie wykrystalizował się w miarę stabilny trzon drużyny. Bo mieliśmy dużego farta, że przy takiej rotacji, jaka była na jesień / wiosnę, nie potraciliśmy punktów. Mozna się bawić w testowanie, bo rywal słaby, ale na forum, czy z wygodnego fotela działacza, bo to nie my/oni będa odpowiadali za ewentualną przegraną. Skoro zaspół wygrywa, bo trener stawia na zaufanych ludzi, to po co mącić? W selekcję podczas gry o stawkę można się bawić, ale dopiero jak wyniki są beznadziejne (vide składanie spadku po Janasie). Czy w Anglii płakano by aż tak za Beckhamem, gdyby reprezentacja grała jak z nut?

Skoro Beenhakker uważa, ze Jeleń nie spełnia jego założeń, to dla mnie nie problem, bo jego założenia do tej pory zdają test. Skoro Beenkhakker uważa, że Saganowski z Wichniarkiem są zbyt dużym ryzykiem, bo nie wiadomo czy wkomponują się w zespół, to dla mnie nie ma problemu, żeby sprawdzić ich podczas sparingów. Jesli sa tacy fantastyczni, to mogą poczekac z formą, a w kadrze ostatnio nie grali, żeby mogło komuś brakować ich bramek.

I będę zawsze pisał coś w tym stylu, dopóki będą wyniki.

PS. W kadrze widziałbym za to Reissa, jeśli już koniecznie zmieniać tego Grzelaka :P.

Wróć do „Polska”