Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 17 maja 2007, 13:03

fieldy pisze:Na Cavs sam dziś w nocy poległem, ale zgarałem za minimalną stawke - ot tak, żeby się wyspać i zarobić troche grosza - wyspałem się, ale grosza przegrałem Very Happy
Nie wyspałem się i też przegrałem :P Poszedłem spać po drugim meczu ok 7:30 :lol: :roll:
czeher pisze:San Antonio planowo Fajka
:idzze: Czemu nie wygrało Cavs i Phoenix, tobie to i tak bez różnicy by było :lol: :angry:
fieldy pisze:Yukasz - jak się zjawisz to napisz co sądzisz o Anwilu - da rade na wyjeździe ? Kidyś to były wojny o mistrza, a teraz ? ...
...a teraz bydzie wojenka o brąz :P W Śląsku przynajmniej w pierwszym meczu ma nie zagrać wielka gwiazda prosto z NBA Zendon Hamilton. Amerykanin w meczach z Turowem kompletnie nie istniał więc teraz jego strata w porównaniu do tamtej rywalizacji wielkim osłabieniem nie będzie ale Hamilton w niektórych meczach w sezonie prezentował się nieźle. Po tym co prezentował Śląsk w meczach z Turowem nie postawiłbym na nich złamanego grosza bo ta drużyna miała problemy z trafieniem do kosza większe niż niekiedy juniorzy. A Anwil w finale nie gra tylko dlatego że wygrał jeden mecz mniej :P ale to były takie mecze że gdyby Włocławianie grali dalej to nikt, absolutnie nikt nie mógłby mieć pretensji. Tylko pozostaje jedno zajebiście ważne pytanie - czy Śląsk będzie prezentował się tak katastrofalnie jak z Turowem (a Anwil ma nieco słabszą obronę) i niektórych meczach w sezonie (głównie wyjazdowych) czy te dwa tygodnie przerwy coś im dały i zagrają w miarę normalnie :?: :think: Moja teoria jest taka że Śląsk będzie chciał się pokazać (bo wcześniej się nie pokazał) i zagra lepiej niż z Turowem. Anwil na pewno jest faworytem i pewnie też będzie chciał wygrać a wygra... we Włocławku wygra Anwil a we Wrocławiu to nie mam pojęcia :P
fieldy pisze:Niech ten turniej się nigdy nie kończy Laughing
Typuj dalej :>

Wróć do „Bukmacherka”