Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 17 maja 2007, 13:29

fieldy pisze:Co do Anwilu - trochę się obawiam, czy nie będą zbyt zmeczeni po walce z Prokomem, niby mają lepszą ławkę, ale ... no właśnie - muszę się głównie opierać na opinii znawców, bo ze mnie taki znawca kosza, jak z Niggaza abstynent.
No właśnie dobrze mówisz :lol: - Śląsk jest zbudowany aby dobrze bronił a Urlep zapomniał że ważna jest też gra w ataku. Z Turowem grali indywidualnie i ciężar gry na siebie starał się brać Hughes. Myślę że Anwil zdobędzie brąz (jak nie zdobędzie to będzie mi to wyglądało na odpuszczenie a tego Pipan pewnie nie zrobi bo walczy o kontrakt o ile chce zostać) tylko nie wiem czy w dwóch czy w trzech meczach. Myślę że za niedużą stawkę można postawić. A czy zmęczenie będzie miało znaczenie :?: Może mieć a może i być atutem bo Śląsk mógł wypaść z rytmu meczowego :> A treningi to nie mecze.
fieldy pisze:Jeśli chodzi o tueniej ATP w Hamburgu - postawiłem na Blake'a w meczu z Moyą. Carlos wczoraj ładnie walczył i wygrał [z czego się strasznie cieszyłem] i licze, że dziś będzie trochę zmeczony, no a poza tym Blake dość łatwo przeszedł A. Clement'a 6:2 6:3. Wiec i forma dobra i objawów zmeczenie nie powinno być widac póki co [toż to dopiero 1/8]
Continue plisss :P
fieldy pisze:to żeśmy się minęli Lol
:think: A ja cię nie widziałem :warrior:

Ten BAH znów zamula :hardkor2: :arrow: 'Server is too busy' podałeś typy to teraz pół Polski je obstawia :lol:

Wróć do „Bukmacherka”