olek j pisze:napisze teraz szczerą prawde : Real Madryt to drużyna której niecierpie bardziej niż Chelsea(), czyli to antypatia której nie da sie opisać.W tym klubie nie mam nic tylko do Raula(bo wychowanek).Cały czas zmieniają trenera, po ch**j im tylu napastników, jak żaden nie umie teraz grać (oprócz El Moro) i pokiego ch**a kupowali Owena. Ale musze przyznać że trafili z Luxemburgo.Daje mu pół roku.
to naprawde szczera prawda hahahahaha
teraz ja napisze swoja !! :
Real Madryt to klub z ponad stuletnia tradycja, wielkimi sukcesami, najwiekszymi jakie obecnie mozna miec, klub ktory zdobyl najwiecej najcenniejszych trofeuf w historii, klub ktorego historia mozna by obdzielic setki innych, klub z milionami kibicow i z jednymi z najlepszych pilkarzy na swiecie w skladzie !! a ze teraz w ostatnim okresie po licznych sukcesach wpadli w dolek, nie znaczy ze sa jacys do dupy albo cos, tacy pilkarze potrzebowali kogos kto byl szukany bardzo dluuuugo wsrod trenerow i mam nadzieje ze sie znalazl !! dlatego tak czesto miala miejsce zmiana trenera !! Zidane, Figo, Ronaldo, Raul, Owen Carlos i reszta jeszcze pokarza pod wodza odpowiedniego trenera na co ich stac !!!!!!!! i zobaczymy kto sie bedzie smial ostatni !!!