Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: smitu » 05 sty 2005, 22:00

olek j pisze:napisze teraz szczerą prawde : Real Madryt to drużyna której niecierpie bardziej niż Chelsea( :!: ), czyli to antypatia której nie da sie opisać.W tym klubie nie mam nic tylko do Raula(bo wychowanek).Cały czas zmieniają trenera, po ch**j im tylu napastników, jak żaden nie umie teraz grać (oprócz El Moro) i pokiego ch**a kupowali Owena. Ale musze przyznać że trafili z Luxemburgo.Daje mu pół roku.

to naprawde szczera prawda hahahahaha

teraz ja napisze swoja !! :

Real Madryt to klub z ponad stuletnia tradycja, wielkimi sukcesami, najwiekszymi jakie obecnie mozna miec, klub ktory zdobyl najwiecej najcenniejszych trofeuf w historii, klub ktorego historia mozna by obdzielic setki innych, klub z milionami kibicow i z jednymi z najlepszych pilkarzy na swiecie w skladzie !! a ze teraz w ostatnim okresie po licznych sukcesach wpadli w dolek, nie znaczy ze sa jacys do dupy albo cos, tacy pilkarze potrzebowali kogos kto byl szukany bardzo dluuuugo wsrod trenerow i mam nadzieje ze sie znalazl !! dlatego tak czesto miala miejsce zmiana trenera !! Zidane, Figo, Ronaldo, Raul, Owen Carlos i reszta jeszcze pokarza pod wodza odpowiedniego trenera na co ich stac !!!!!!!! i zobaczymy kto sie bedzie smial ostatni !!!

Wróć do „Hiszpania”