Siatkówka

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 18 maja 2007, 20:04

No i wygrała Skra :( Pewnie byłem jedyną osobą na forum kibicującą Jastrzębiu :lol: Powiedziałbym że zawody bardziej przegrał Węgiel niż wygrała Skra choć pewnie powiecie mi że Skra wygrała sety gdy je teoretycznie przegrała :P Ale to Węgiel miał ogromną szansę wygrać pierwsze dwa sety a szczególnie ten drugi. Mieli szansę której nie spodziewałem się że będą mieli ale nie wytrzymali w decydujących momentach. Gdyby mecz rozgrywał się w Jastrzębiu to wynik pewnie byłby odwrotny ale cóż :maruda: ANwet gdyby lepiej rozgrywane końcówki to w Bełchatowie Jastrzębie mogłoby wygrać 3:0. Komentatorzy krytykowali Iwanowa (wiadomo którego) ale on zagrał w zasadzie tak samo jak w meczach poprzednich - z tym że w tym spotkaniu i tak często grał środkiem. A tak widzieliśmy jeszcze wrzucanie partnerów na siatkę. Ale Dobrowolski też grał głównie skrzydłami :roll: W pierwszym secie bardzo dobre wejście w mecz miał Szymański do którego seryjnie były posyłane piłki. Później Iwanow upatrzył sobie Siezieniewski który pokazał się z lepszej strony niż w poprzednich meczach w których był niewidoczny. Nie wiem jak można było przegrać drugi set ale faktycznie Totolo powinien był wcześniej zareagować czy to wzięciem czasu, czy zmianą rozgrywajka. Na trzeci set wpływ miały poprzednie dwa przegrane. Za to dobrze w nich Yudin który też może mógł pojawić się na parkiecie we wcześniejszej fazie bo wniósł sporo ożywienia.Słabo na przyjęciu grał Rusek, nieźle rozgrywał Bednaruk. W zasadzie to nie wierzyłem że Skra może przegrać mecz ale i tak byłem miło zaskoczony grą Jastrzębia bo myślałem że mecz będzie wyrównany ale z lekką przewagą gospodarzy. Jednak Węgiel planowo nie wytrzymał końcówek a w ostatnim secie się spalił :(

Mam nadzieję że nie potwierdzi się wasz czarny scenariusz wg którego Jastrzębie się rozpadnie. To są pewne informacje :?: Bo dominacja drużyny która nie jest moją ulubioną jak w każdej dyscyplinie wychodzi mi bokiem.

Co do Wlazłego to uważam że powinien zmienić otoczenie i wyjechać za granicę.

Wróć do „Inne sporty”