Korona zaskoczyła mnie oczywiście na plus, a zawiodła mnie obrona Bełchatowa. Porażka tego zespołu cieszy, bo dzięki temu walka o mistrzostwo znowu zacznie się od nowa. Ta porażka Bełchatowian, to niewątpliwa szansa dla Lubina, który gra z Łęczną. Skorzystać także mogą legioniści, którzy jeszcze 'tylko' marzą o drugim miejscu, które gwarantuje start w eliminacjach Pucharu UEFA. Ale i tak wątpliwa jest wygrana Legii, która przyjeżdża do Poznania. (nie mogłem się powstrzymać od napisania tego). A no i ja jutro będę przy Bułgarskiej, a jak ja jestem na stadionie, to Lech zawsze wygrywa
No więc, robi się teraz ciekawa sytuacja. Bełchatów prawdopodobnie spadnie na drugie miejsce, jeżeli Legia wygra (odpukać) to będą mieli do nich już albo aż 6 punktów straty, ale biorąc pod uwagę to, że było już ponad 12 to i tak jest nieźle. Zobaczymy jak to będzie, ale mam nadzieję, że mistrzostwo zdobędzie Zagłębie, które w tej chwili jest zdecydowanie najlepsze, a wicemistrzostwo rozstrzygnąć powinno się pomiędzy Bełchatowem, Koroną i Legią.
EDIT
No to Lech na pewno wygra
EDIT2
Odwołuję to co pisałem o Zagłębiu. [']