hmm, troszke panowie z focus.de przesadzili z tymi nietrafionymi transferami. Napewno tak zle nie ocenilbym Podolskiego bo jest pierwszy sezon u nas i zmaga sie z kontuzjami, widac w meczach ze sie stara a ze jak cala rep. Niemiec ten sezon ma slaby to juz inna sprawa.
Szkoda mi Daislera wszyscy sie nad nim pastwia, za to za zostawil Bayern, ze to przez niego nie ma LM w przyszlym sezonie. Nawet ostatnio Scholl w tym temacie sie wypowiadal i zganil w nim Sebe. Wg mnie jeden zawodnik nie jest w stanie pociagnac caly sezon calej druzyny a juz napewno nie Daisler a wynila to z tej prostej przyczyny ze on non stop lapie kontuzje wiec nie mozna na nim opierac calej gry, co niestety Felix z Ulim zakladali(ze Seba pociagnie FCB do konca sezonu a potem sie pomysli)
Ostatni mecz sezonu, mecz wielkich pozegnan. Zapowiada sie wspanialy mecz , nie chodzi tu o rywala czy cos. Tym meczem z Bayernem zegnaja sie Scholl, Brazzo, Pizzaro, Karimi, pewnie Santa Cruz i Owen, moze ktos, kto jeszcze o tym nie wie:P.
Ja ze swojej strony skladam podziekowania naszym symbola "7" i "20". Obok Oliego ostatni pilkarze ktorzy maja to "cos" za co tak kocham ten klub. Bedzie mi ich brakowalo bo Scholl to moj ulubiony pilkarz Bayernu i jego koszulka jest ta "pierwasza"(jednoczesnie kupowalem jego i Baslera), a Hasan to taki nasz walczak i dobry duch druzyny skoda ze nie przedluzyli z nim konraktu, moze jeszcze wroci zeby zakonczyc kariere tam gdzie jego miejsce, w bawarii. Mam nadzieje, ze mlode pokolenie bawarczykow(Bastian, Philip,Lukas,Toni Kroos) okaze sie rownie wspaniale!!!
Pozostalym pilkarza rowniaz dziekuje za kilka ladnych lat gry w trykocie gwiazdy poludnia, litry potu na treningach i meczach oraz za wspaniala wspomnienia