Koszykówka w Polsce

Nober
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Nober » 05 sty 2005, 22:19

Północ:

Antawn Dobie - streetball ( a o to chodzi w meczu gwiazd :D)
Thomas Pacecas - zawsze show (o to tez chodzi :) )

Goran Jagodnik > Po prostu najlepsi są tam, reszta sie nie nadaje
Eric Taylor >

Adam Wójcik - tutaj to bezapelacyjnie najlepszy (chociaz nie jako center), i moze pokazac wiele ciekawych akcji.

Południe:

Michael Watson - nasz kochany muzina :D na pewno zrobi pokaz streetballa i rzutow za 3 punkty (na to licze)
Dante Swanson - akurat na południu jest duzo dobrych obroncow w Polsce, jednak jako drugiego zdecydowałem sie wybrac Dante, bo jak juz mowiłem chciałbym ogladac pokaz fajnej zabawy, wiec Molinnari i Kadziulis odpadają, a Hughes jest mniej skuteczny podczas swojej efektowności od Swansona.

Michał Ignerski - tu liczę na konkurs wsadow przede wszystkim, no ale najlepiej punktujacy polski zawodnik w EBL, no i wiadomo na co go stać na meczu - w koncu duzo czasu spedził w USA.
Dominik Tomczyk - nasz były gracz (tzn. Śląska), i chciałbym go zobaczyc w koncu na meczu. Ponadto Hyży i cała reszta pozostałych na All star game to jakieś nieporozumienie.

Charles Benett - Z tego co wiem bardzo dobrze spisuje się w Turowie, no i jest chyba najlepszy wśród pozostałych kandydatów. Rondla bym może wybrał ale jest bez formy, Grafs z kolei za słaby.

Pozdrawiam
Nober.

Wróć do „Inne sporty”