Gdzie będzie grał Jerzy Dudek?

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Post autor: Bassu » 19 maja 2007, 15:24

Faucon pisze:Tak oczywiscie, jeden dobry sezon Dudka w premiership, a dalej kompletny brak formy i puszczanie baboli co trzeci mecz. Powiedz mi jeszcze co Dudek w tym czasie w który "grał lepiej od VV" osiągnał?

Nie ośmieszaj się :roll: Dudek w piłce osiągnął bardzo dużo. I nie opowiadaj bzdur że tylko jeden sezon grał w premiership dobrze, bo było ich duużo więcej.

Mich@lG pisze:BaSSu dla Ciebie problemem nie jest to, jakim Valdes jest bramkarzem. Tobie po prostu przeszkadza jego styl, jak to określiłeś: "wygląda jak Ken". Jeśli wg Ciebie VV w pierwszej części sezonu nie był jednym z najlepszych graczy Barcelony to ja nie wiem czy ty widziałeś jakikolwiek mecz poza Superpucharem Europy z Sevillą.

Widziałem niejeden mecz i mogę stwierdzić że nie jest taki dobry. Niektóre mu się udawały ale na przemian ze słabymi. Bramkarz barcy nie powinien takich błędów popełniać.

Mich@lG pisze:Stwierdzenie, że Dudek gra na poziomie Victora można potraktować tylko jako kpinę..

Stwierdzenie że Victor gra na poziomie takim jak dudek można też potraktować jako kpine bo dudek był dawniej dużo lepszy od VV

Wróć do „Wracając Do Meritum”