Wisła Kraków (zbiorczy)

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post autor: TS borys IFC » 19 maja 2007, 21:28

cupial jak jeszcze kochasz ten klub to go sprzedaj w p***u. niech go przejmie orlen albo jakas osoba prywatna np. kulczyk.jesli dasz cos na porzadne transfery i trenera z prawdziwego zdarzenia to ok mozesz zostac ale jesli nie to dzieki za wszystko i pa pa. to juz zal patrzec co oni robia no zal patrzec. kadrowo to ja mysle ze jestesmy nadal najlepsza druzyna w polsce tylko ze niektorzy pilkarze jak np. baszczynski, glowacki, sobol sa wypaleni im sie po prostu znudzila ta polska liga i sie nie przykladaja. logicznie myslac to powinni bo dobra gra tutaj zblizaja sie do wyjazdu na zachod ale wytlumaczyc im tego chyba nikt nie umie. agha i nie pieprzyc ze petrescu jakby zostal to by bylo dobrze. moze bylibysmy gdzies na 3 miejscu ale ja nie chce zeby wisla grala takim schematem: cleber-radovanovic-gol ewentualnie zgranie branko do kogos tam. blagam BOZEEEEEE chron wiselke.
nasi kibice miazdza dopingowali do samego konca i brawa za to. dla nich powinni pilkarze grac jak juz sie im nioe chce dla siebie naprawde rozwalaja mnie nasi grajkowiie :roll:. mimo to: JAZDA JAZDA JAZDA BIALAAAAAA GWIAZDA

Wróć do „Polska”