Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 20 maja 2007, 0:28

TS borys IFC pisze:kadrowo to ja mysle ze jestesmy nadal najlepsza druzyna w polsce tylko ze niektorzy pilkarze jak np. baszczynski, glowacki, sobol sa wypaleni im sie po prostu znudzila ta polska liga i sie nie przykladaja

Ta i na lewej obronie gra Zieńczuk :lol:
Nazwiska napewno powalają, ich forma także :P
Słuchając wyników na Lechu myślałem, ze może Moskal powystawiał prawdziwe rezerwy. Wynik szokował, oglądajać skrót i skłąd szokował jeszcze bardziej. Skrót nie pokazał jakiś akcji, które potwierdzały słowa Skorży, że mieli troche szcześcia, czy coś takiego. Nie wliczajac ostaniej bramki Groclinu, to przy golach Wiślacy zostali rozklepani, a nawet ośmieszeni. Dyskobolia zagrał naprawdę kilka świetnych sytuacji i wynik zasłuzony. Jedyne co mnie ciekawi to sytuacja w polu karnym gdzie być moze faulowany był Błaszykowski(wątpie znając Jakuba). Zobaczymy jutro w kontrowersjach. Moskal wprowadził po przerwie zawodników ktorzy mieli ozywić grę i zmienić wynik, a do czego to doprowadziło... do tego, że przed przerwa było 0-1 a na koniec 0-4.
Wreszcie bramka Świerczewskiego to wydarzenie porównywalne do 100 bramek w lidze Piotra Reissa. :wink:

Wiele się musi w Wiśle zmienić, a najlepiej jej własciciel. Miał maszynkę do "zabijania". Dzięki sobie i jego naprawde bardzo ciekawym wspołpracownikom wszystko rozwalił i tego szybko nikt tego nie pozbiera, bo Wisła z tym zawodnikami, a raczej z większoscia nic juz nie osiągnie.
Zieńczuk zatrzymał sie chyba w Atenach, Głowacki sam nie wiem fzie, Gołos to nie skrzydłowy, Sobol zdecydwoanie spuścił z tonu. Cantoro bez Szymka to nie ten sam zawodnik. Brożek będzie gromnym talentem do konca kariery, Paulista ma dobrą technikę.
Stawiam litra, że Wisła w przyszłym seoznei nie wywalczy mistrza :lol:

Ciekawa jest sytuacja z Dolha. Prezes mowi, ze ma na kilka lat, Dolha raczej temu zaprzeczył ostatnio stwierdzając, ze wszystkim moze się zając FIFA czy UEFA. Pewnie Heler sam nie wie.

Wróć do „Polska”