Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: baziu » 20 maja 2007, 9:34

maestro pisze:Wiem, że Lazio już o nic nie walczy

O nic nie walczą ale mogą pozbawić MILAN 3 miejsca;p hehe więc może dlatego będą chcieli wygrać:) kurs godny uwagi dlatego też gram ten mecz ;p

Yukasz pisze:A dziwisz się Przecież Milan grał w tym meczu rezerwami
niby niepowinienem się dziwić, ale uważam że takiej klasy zespół jak Milan powinien mieć i dobrą ławkę a napewno ławkę z 'ambicjami' by pokazać że zasługują na grę w 1 składzie :!: ale kit z tym wtopa to wtopa :(

I kupon podałem wyżej, natomiast ten jest drugi(kosmiczny :lol: ):

NEC - Vitesse 1 2.10 :arrow: Pierwszy mecz zakończył się wynikiem (1-0 dla Vitesse), dlatego uważam zę straty są małe do odbrobienia i chłopcy z NEC postarają się o zwycięstwo.

SC Freiburg - TuS Koblenz 1 1.20 :arrow: Jest to ostatnia kolejka, dlatego też zespół z Freiburga jeśli marzy o wejście do Bundesligi musi to spotkanie wygrać z o nic niegrającym Koblenz.

Atalanta - Inter 2 3.05 :arrow: sam niewiem dlaczego, kurs kuszący, no i nie wierze w dostanie się Atalanty do pucharów. :lol:

Empoli FC - Reggina 2 2.60 :arrow: mecz o być albo nie być w serie A dla Regginy gdyż kolejny arcytrudny mecz grają z AC Milan.

Recreativo - Real Madrid 2 1.70 :arrow: chyba nie trzeba komentować, walka na szczycie = walka na poziomie:) liczę na potknięcie barcy i zasłużony triumf Realu:)

Lazio - Parma FC 1 4.00 :arrow: niewiem co tutaj mogę napisac.. ŚWIETNY KURS :lol: w sam raz by pozbawic Ac Milan 3 miejsca :P hehe

Wróć do „Bukmacherka”