Ulubiona hiszpańska drużyna forumowiczów pilka.pl

Handsome Boy

Post autor: Handsome Boy » 06 sty 2005, 0:45

smitu pisze:do jakiej ty dyktaturze mowisz, co ma Franco do Realu to tak jak by mowic ze Barca jest klubem jakiegos wybryki nieistniejacego narodu katalonczykow !!!!!!!!!!!!!!!! i zadnych pieniedzy od panstwa Real nie dostal co juz zostalo nawet sadownie udowodnione !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a powiedz mi czy sedziowie to roboty tez sa czasem omylni raz sie myla na korzysc jednych raz na korzysc drugich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stary, panstwo odkupilo tereny(za gruba kase) i dalo w wieczysta dzierzawe. jak to nie jest dawanie kasy to ja jestem perez :lol:
sedziowie to nie roboty, pewnie, ale nieprawdopodobnie czesto myla sie na niekorzysc druzyn grajacych z "los galacticos"
jak nie wiesz co ma franco do realu, to o czym my tu wogole rozmawiamy, odsylam do zrode. a jezeli chodzi o katalonie, to rowniez.

smitu pisze:czlowieku jak po raz kolejny czytam te twoje posty o nienawisci to mnie krew zalewa, a ty za co Real niby nienawidzisz kim ty jestes Katalonczykiem ?!?!?!?!? zeby tak myslec !!!!!!!!!!!!!!!!

otoz katalonczykiem jestem!!!!!!!!

Wróć do „Wracając Do Meritum”