stary, panstwo odkupilo tereny(za gruba kase) i dalo w wieczysta dzierzawe. jak to nie jest dawanie kasy to ja jestem perezsmitu pisze:do jakiej ty dyktaturze mowisz, co ma Franco do Realu to tak jak by mowic ze Barca jest klubem jakiegos wybryki nieistniejacego narodu katalonczykow !!!!!!!!!!!!!!!! i zadnych pieniedzy od panstwa Real nie dostal co juz zostalo nawet sadownie udowodnione !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a powiedz mi czy sedziowie to roboty tez sa czasem omylni raz sie myla na korzysc jednych raz na korzysc drugich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sedziowie to nie roboty, pewnie, ale nieprawdopodobnie czesto myla sie na niekorzysc druzyn grajacych z "los galacticos"
jak nie wiesz co ma franco do realu, to o czym my tu wogole rozmawiamy, odsylam do zrode. a jezeli chodzi o katalonie, to rowniez.
smitu pisze:czlowieku jak po raz kolejny czytam te twoje posty o nienawisci to mnie krew zalewa, a ty za co Real niby nienawidzisz kim ty jestes Katalonczykiem ?!?!?!?!? zeby tak myslec !!!!!!!!!!!!!!!!
otoz katalonczykiem jestem!!!!!!!!