Gdyby nie fakt, ze jesteś po częsci kibicem Realu, to napisałbym, że masz ogromne problemy z głową.TS borys IFC pisze: jerry jest na pewno lepszy od valdesa ale mysle ze jesli juz blaugrana kupi kogos nowego to zdecyduje sie na buffona albo np. kameniego
BaSSu pisze:Popełnia sporo głupich błędów.
Lubie drązyć temat, wiec napisze, abyś wymienił te błedy. To chodziło oczywiscie o piewsza cześc sezonu.
BaSSu pisze:Ja go nie przymierzam do Barelony bo jest na nią za stary. Wyraziłem tylko zdanie że w rywalizacji z Valdesem miałby szanse, bo nie jest on taki dobry. Gdy Dudek był w jego wieku grał o niebo lepiej od bramkarza Barcy. Takie jest moje zdanie na ten temat.
Chłopie sprawiasz wrażenie człowieka wogole nie w temacie, choc jestes kibicem ekipy z Premiership. Dudek w Liverpoolu bronił dobrze jeden sezon, był to pierwszy sezon jego gry na Wyspach. Pozniej jedyne co mu dobrze wychodziło to wku... kibiców i trenera, który sciagnał w jego miejsce Kirklanda i na niego postawił, szczescie sprzyjało Dudiemu i Chris łamał sie dość systematycznie. Podobnie było u Beniteza, ktory od poczatku nie widział miejsca dla Polaka.
Dudek mało osiągnał w piłce, bo tak naprawdę wybronił Liverpoolowi jeden mecz o coś i to w karnych. Po odejsciu z Rotterdamu zespol ten awansował chyba do finału UEFA...
Dudek ma to do siebie, ze jak wiekszosc polskich bramkarzy ma bardzo słabe wyjscia do górnych piłek, a z uporem maniaka przeciez oni lądują w Premiership.
Dość przykre w przypadku Bassu jest to, że na temat "rodzimej" ligi wie mało, a stara się pisać jeszcze o innych o których nie wie komplentie nic. Przynajmniej wiele na to wskazuje i jesli stwierdziłes, że Valdes popełniał błedy to będziesz to musiał udowodnić.
Wracając do tematu przyszłosci Dudka gdzie będzie grał