Gdzie będzie grał Jerzy Dudek?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 21 maja 2007, 1:48

Dudek w PSG stanowczo nie :!: Tam jest Landreau który jest 1000 razy lepszy od gwiazdy finału Ligi Mistrzów z Milanem - wszyscy to przypominają mówiąc o Dudku więc nie mogłem tego pominąć bo ten fakt jest jak codzienne mycie zębów :P Na głównej wszyło że jestem do niego dziwnie uprzedzony więc mi wybaczcie :pray: Ale wracając do tematu to dziś Dudek w sportowej niedzieli mówił że ofert z każdą chwilą jest coraz więcej (aż strach się bać) a najbliżej w tej chwili jest ligi hiszpańskiej :> Też myślałem że Dudek wyląduje w jakimś słabiaku Bundesligi czy innym Feyenoordzie ale jakby podpisał kontrakt ze średniakiem z Hiszpanii to nawet dla mnie byłoby fajnie. Tylko mam nadzieję że Juri wybierze drużynę w której będzie bezsprzecznie numerem 1 a nie znowu rezerwowym, nawet po walce którą wg niego samego wygra bez problemu a wyląduje na ławie :roll:

Dla mnie Dudek jest przeciętnym bramkarzem który może zawalić nawet najłatwiejszą sytuację i nie widzę go w żadnym wielkim klubie więc tym bardziej dziwi mnie jedna z jego wypowiedzi że sam był zszokowany tak dobrą drużyną o niego rzekomo się starającą :warrior: A grając w La Liga pewnie Dudek i tak nie podoła oczekiwaniom...

Wróć do „Wracając Do Meritum”