Z tym Nanim to jest ciekawa sprawa. Gdzieś czytałem, że jeśli ma gdzieś się ruszyć to tylko do United, bo chce tworzyć duet skrzydłowych z Cristiano. Byłbym jak najbardziej za tą opcją. Tyle, że Nani ostatnio przedłużył kontrakt ze Sportingiem. Albo żeby klub jeszcze bardziej podniósł cenę, albo dlatego, że nikt z ManU się z nim nie kontaktował. Mamy jakąś umowę partnerską z jego klubem, więc chyba nie powinno być wielkich problemów z dogadaniem się, jeśli tylko Fergie byłby do niego przkeonany. Chętnie widziałbym na lewej flance Downinga. Chłopak ma duży talent, już stanowi o sile Middlesbrough. Tylko, że to mógłby być dosyć drogi manewr. Nawet bardzo droi. A skrzydłowy to nie jedyny potrzebny piłkarz na nowy sezon, co już zresztą wspólnymi siłami ustaliliśmyRossi pisze:Nani
Vianuch, mam nadzieję, że się nie zrazisz do tematu. Nie chciałem się wymądrzać, tylko po prostu uświadomić, żebyś uniknął błędu. Jakby ci w przedszkolu nie mówili że się nie mówi "poszłem" to byś do dzisiaj tak mówił. Chyba lepiej nie robić błędów w nazwiskach. Tyle z mojej strony. EOT