Seriale

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: iceald » 22 maja 2007, 22:50

mistyk pisze:Mnie w Heroesach najbardziej interesuje czy przezyl Sylar i kto mu w tym pomogl jesli juz?!

I jeszcze jedno: O kim mowila Molly, ze jest jeszcze gorszy od Sylara? I kim tak naprawde byl czlowiek, ktorym opiekowal sie na poczatku Peter.
Że Sylar przeżył to jestem pewien. Potrzebny jest czarny charakter na 2 sezon. A i pewnie parę nowych się pojawi. Zresztą, ujęcie pod koniec 23 epizodu które pokazuje odsuniętą pokrywę ścieku i ślad z krwi raczej nie pozostawia wątpliwości. Mnie raczej interesuje jak on przeżył, skoro nie potrafił się regenerować.
Co do tego gorszego od Sylara to po pierwszym sezonie z postaci które się w nim pojawiły na myśl przychodzi mi tylko matka Petrellich, chociaż ona żadnych mocy nie zaprezentowała. Ale to równie dobrze może być ktoś kogo jeszcze nie widzieliśmy. Co do samego Devereaux to nie mam najmniejszego pojęcia.
Ale najlepsze pytanie wg mnie, to co się stanie z Hiro i co on namodzi w tej średniowiecznej Japonii :D Aha, i kwestia tego symbolu który Hiro ma na mieczu, Jessica/Niki na plecach a Haitańczyk na wisiorku.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”