Manumef pisze:Chłopak w jednym momencie stał się zmiennikiem (co moim zdaniem nie było słusznym posunięciem sir Alexa, gdyż wcale tak wiele Larsson do gry United nie wniósł), Ferguson chciał go odciążyć. I gdy zaczął wchodzić z ławki przestał być skuteczny. Stracił pewność siebie. I wydaje mi się, że to był główny czynnik przez, który teraz Saha przeżywa regres formy i leczy kotnuzję a to kolana, a to pachwiny niestety.
Do zespołu wróci Rossi. Wtedy Saha będzie miał kolejnego konkurenta do gry. Był Larsson, Saha przegrał rywalizację ( też nie wiem dlaczego ). Będzie Rossi i Saha znów będzie na cenzurowanym. Nie dziwi więc fakt, iż bulwarówki rozpisują się o ewentualnym transferze Francuza.
Manumef pisze:A nowy napastnik? Ja tutaj powtórze, co pisałem wcześniej. Widziałbym tu chętnie Darrena Benta, który jest do wyciagnięcia ze zdegradowanego do Championship Charltonu, Leroya Lity, nadzieję angielkiej piłki lub jego klubowego kolegę Kevina Doyle'a.
Jestem sceptykiem co do Twoich wyborów. Na pierwszy rzut oka można śmiało powiedzieć - 90 % kibiców nie ma zielonego pojęcia kim są Ci piłkarze. Bent - 13 bramek w Premiership w tym sezonie. 22 lata ... może i by był dobry. Może, ale w United nie ma czasu na to słowo. Lity nie widziałem w akcji, nie wypowiem się. Niemniej jednak nie widzę w tych piłkarzach następców chociażby Nistelrooya. A niestety, takiego kalibru zawodnika Manu potrzebuje. Takie jest moje zdanie.
I ja się podpisuję pod tym wszystkimi kończynami. Też jestem za sprowadzeniem Nani'ego. Jak było z Ronaldo ? Też w kilku meczach ( i to sparingowych ) pokazał, że jest wart zakupu. A ile Manchester zarobił na nim ... to pozostawię bez komentarza. Wolę Nani'ego, a nie kolejnego KlebersonaRossi pisze:Wiec kolejny cel powinien być jasny-skrzydłowy Krzywy
Osobiscie widziłąbym tu Naniego ze Sportingu bo chłopak ma możliwość podobne do Ronaldo i pod okiem Alexa naprawde o jego rozwój bym sie nie obawiał. Staram się oglądać wszystkie mecze Sportingu jakie puszczają na RTP i wiadomo że raz się zdarzy lepszy raz gorszy ale Nani ma coś w sobie że odnosze wrażenia- rok dwa czołowka światowa lewej flanki Razz