Przedstaw swoja kandydaturę na tą pozycję! Wink
Według mnie na rynku piłkarskim Wysp Brytyjskich nie ma piłkarza, który może być podobny chociaż w pewnym stopniu do wspomnianego przeze mnie Nistelrooya. Równie dobrze zamiast Bent'a można wystawić J. Cureton'a z Colchester. Słaby zespół ? Patrząc na Twoje argumenty - Bent też gra w słabym klubie, a pomimo to strzela.
Jeśli chodzi o zagraniczne zespoły, to Huntelaar byłby według mnie idealnym wzmocnieniem. Piłkarz potrafiący naprawdę namieszać w szeregach rywali. Kolejny - Aruna Kone. Ten zawodnik ma prawidzwy dynamit w nogach. Zresztą kiedyś już deklarował się, że chce grać dla podopiecznych Fergusona. Jeśli Torres to za wysokie progi dla Szkota, to już napewno Afonso Alves z Heerenven nie będzie drogi. Ok, przesadziłem, bo gra w naprawdę przeciętnym zespole ? No dobrze, ale z 34 bramkami w sezonie na koncie robi się wrażenie nawet na największych sceptykach ( takich jak ja ).
I wierz mi, ze przy tych piłkarzach, których przedstawiłem akurat kandydatura Benta jest po prostu śmieszna. Ale to jest moje zdanie, oczywiście możesz się z nim nie zgadzać i ja to uszanuję.
Pozdrawiam