II LIGA

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 24 maja 2007, 11:47

limansky pisze:Pomimo, że do clonera to ja się wypowiem. Źle, że uwzględniłeś to odjęcie 3 punktów, bo ta kara już napewno się nie uprawomocni i spokojnie można dopisać oczka do ich dorobku.
A jest jakies info na temat splacania zaleglosci :?: Bo kilka dni temu z informacji z pierwszej reki wynikalo ze zawodnicy maja biodajze 3 miesieczne zaleglosci w wyplatach

Co do Lechii to nie widze mozliwosci awansu bo, jezeli nie awansuje Polonia to awansuje Polonia :lol2:
Ta Warszawska wg mnie bedzie miala komplet pkt do konca sezonu, zas Polonia B. chyba decydujacy mecz rozegra w sobote na wyjezdzie z walczacym o utryzmanie KSZO - chociaz sam nie wiem jak to tutaj jest, chyba nie zostalo to do konca powiedziane :think: Jezeli KSZO byloby na miejscu spadkowym spadlo by na 4ligi a co w zwiazku z tym jezeli bedzie na barazowych :think:

edit: Sprawdzilem i wynika ze KSZO o nic nie walczy ale ...

W sytuacji, gdy zespół (y) występujący (e) aktualnie w rozgrywkach o mistrzostwo II ligi zajmie (ą) na zakończenie sezonu piłkarskiego w wyniku rywalizacji sportowej 11, 12, 13 lub 14 miejsce w końcowej tabeli, zaś na podstawie orzeczenia organów dyscyplinarnych PZPN zostanie (ą) przyniesiony (e) do niższej klasy rozgrywkowej mecze barażowe z udziałem tej (tych) drużyny (drużyn) nie odbywają się, a awans uzyskują zespoły z III ligi wylosowane z par barażowych. Przy obniżeniu klasy rozgrywkowej uznaje się, że zespół jest przesuwany z II ligi,

Wróć do „Polska”