A jest jakies info na temat splacania zalegloscilimansky pisze:Pomimo, że do clonera to ja się wypowiem. Źle, że uwzględniłeś to odjęcie 3 punktów, bo ta kara już napewno się nie uprawomocni i spokojnie można dopisać oczka do ich dorobku.
Co do Lechii to nie widze mozliwosci awansu bo, jezeli nie awansuje Polonia to awansuje Polonia
Ta Warszawska wg mnie bedzie miala komplet pkt do konca sezonu, zas Polonia B. chyba decydujacy mecz rozegra w sobote na wyjezdzie z walczacym o utryzmanie KSZO - chociaz sam nie wiem jak to tutaj jest, chyba nie zostalo to do konca powiedziane
edit: Sprawdzilem i wynika ze KSZO o nic nie walczy ale ...
W sytuacji, gdy zespół (y) występujący (e) aktualnie w rozgrywkach o mistrzostwo II ligi zajmie (ą) na zakończenie sezonu piłkarskiego w wyniku rywalizacji sportowej 11, 12, 13 lub 14 miejsce w końcowej tabeli, zaś na podstawie orzeczenia organów dyscyplinarnych PZPN zostanie (ą) przyniesiony (e) do niższej klasy rozgrywkowej mecze barażowe z udziałem tej (tych) drużyny (drużyn) nie odbywają się, a awans uzyskują zespoły z III ligi wylosowane z par barażowych. Przy obniżeniu klasy rozgrywkowej uznaje się, że zespół jest przesuwany z II ligi,