II LIGA

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8692
Kontakt:

Post autor: cloner » 24 maja 2007, 14:10

Hmm, zostalem wywolany do tablicy, ale sam nie wiem co napisac, gdyz ja prezesem nie jestem, a zarzad nikogo nie informuje o swoich poczynaniach. Ale to sie zmieni.
Z tego co ja wiem, to dwoch z trzech pilkarzy jest splaconych, a z trzecim jest podpisana jakas ugoda pisemna, dlatego pismo do PZPN zostalo wyslane.
czeher pisze:Co do Lechii to nie widze mozliwosci awansu bo, jezeli nie awansuje Polonia to awansuje Polonia
Zgadzam sie z Toba w zupelnosci, ale ja widze jeszcze szanse w slabszej koncowce Jagiellonii :P
czeher pisze:Bo kilka dni temu z informacji z pierwszej reki wynikalo ze zawodnicy maja biodajze 3 miesieczne zaleglosci w wyplatach
Hmm, jesli chodzi o obecnych pilkarzy Polonii to o jakichs nadzwyczajnych zaleglosciach nie slyszalem. Ostatnio sytuacja finansowa troszke sie uspokoila, jakby troszke wiecej $ sie znalazlo, ale i tak finansowo jestesmy najslabsi w 2 lidze.
limansky pisze:Ale do mnie trafiła ta wypowiedź prezesa
Slow prezes Polonii nawet nie czytaj, bo on musi ciagle sciemniac. On najczesciej powtarza slowa "w przyszlym tygodniu". Dotyczy to wszystkiego :wink:

Ale spokojnie, Polonia idzie do przodu 8)

Wróć do „Polska”