Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post autor: Michał M » 25 maja 2007, 14:47

Michał M pisze:mam nadzieję, że jak wrócę to będę mógł przeczytać jakąś nowinkę o zaklepanym wreszcie transferze Toniego czy Jansena :mrgreen:
No i jestem z powrotem - i pierwsza wiadomość jaką dorwałem na telegazecie to zatwierdzony zakup Jansena - pięknie :wink:
Oczywiście dzisiaj w empiku dorwałem też do Sport Bildu - z mega ilością kolejnych plot transferowych :P Ale jak słyszę, potwierdza się, że trasnfer Toniego jest już niemal zapięty, podobnie jak sprzedaż Hargreavesa do MU. No i Ze Roberto raczej też się przygotowuje do powrotu - jako uzupełnienie może być.
No ale najbardziej rozwaliło mnie to co przeczytałem o Riberym - najpierw właśnie w Sport Bildzie, a teraz przed chwilą na stronie Kickera - może to jeszcze wyjdzie? :shock: i z Robbenem nie jest też podobno definitywnie przesądzone - jego ojciec obiecał Hoenessowi natychmiastowy kontakt, jeżeli jego syn zdecyduje się na odejście z Chelsea. zaś Quaresma? - mrzonka, juz powiedział, że w Niemczech dla niego za zimno.
Michał M pisze:mam nadzieję, że Scholli ustrzeli coś na pożegnanie
Yeeeaach - to też się udało :mrgreen: Zresztą w przyszłym tygodniu, na spokojnie, napiszę małego posta z podsumowaniem kariery Mehmeta - wiem, że spyrczak zrobił coś podobnego, ale myslę, że jestem w stanie dodać nowe informacje.
Akarin pisze: ludzie, to że gramy tylko w UEFA Cup to naprawdę taka wielka tragedia nie jest
No pewnie, że nie - prawie każdy zespół z BL by się znami zamienił jakby mógł :P A zresztą, może dobrze nam zrobi jakaś mała odmiana po CL - i przynajmniej więcej spotkań będzie można obejrzeć w szerokim paśmie, bo ZDF już podobno negocjuje wyłączność na Bayern (kasa przy okazji też popłynie) :wink:

Wróć do „Niemcy”