Giro d Italia

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 25 maja 2007, 22:01

czeher pisze:Tam nie ma karnych Badziewie
Ja też tak myślałem, ba byłem tego pewien tylko powiedz mi co zrobiłeś z 20 pkt za prowadzenie w generalce Di Luci :> :glass:
czeher pisze:Dzisiaj trafilem potrojna korone Cool Bruseghin - Piepoli - Di Luca
Jesteś piąty :angry2: :zgon:
czeher pisze:Ale mnie zawiodl SImoni
Simoni rzeczywiście mógł lepiej pojechać mimo że nie jest czasowcem bo to przecież był górski etap :roll: No i co ważne etap prawie wygrał jego pomagier - Piepoli :roll: Może Piepoli powinien być liderem Saunier Duval bo ten cały Simoni chyba formę zostawił w domu :roll: Komentatorzy nadal się upierają że Di Luca jeszcze nie wygrał wyścigu tylko że nie wiem kto miałby mu zagrozić. Z tych wielkich gór które rzekomo jeszcze są przed nami widzę ze trzy górskie etapy a pozostałe to takie maleńkie górki na których Di Luca nie będzie miał wielkich strat a pewnie i tak będzie w nich na '+'. Zresztą mamy jeszcze jedną płaską czasówkę :badziewie: Cunego jak na razie pokazuje się ze strony z jakiej się spodziewałem go oglądać czyli za rok znów będzie wielkim faworytem a pewnie jak zwykle skończy się tylko na zapowiedziach. No a Simoni jak na razie traci na każdym etapie a już dawno powinien wziąć się za odrabianie strat. Czyli Simoni :red: :rozga: A reszta wielkich faworytów to już w ogóle... [']

Ma ktoś AKTUALNĄ listę zawodników którzy wycofali się z wyścigu bo jak patrzę to w moim teamie moge liczyć głównie na Simoniego :zgon: bo reszta zdezerterowała lub nadaje się do wymiany :rozga: I dobrze byłoby gdyby ta lista miała uzasadnienie dlaczego się wycofali i na którym etapie :P

Wróć do „Inne sporty”