Mnie się nie podobało:Poza robieniem przez Polsat atmosfery wiejskiego festynu, biesiady w której widowisko siatkarskie jest tylko jedną z atrakcji oraz nowych koszulek reprezentacji to podobało mi się wszystko. Warto natomiast pochwalic Polsat za to, że nie zaczynają transmisji 5 minut przed spotaniem i nie kończy 5 minut po meczu jak to miała w zwyczaju TVP. Warto tez pochwalic reporterów którzy podczas rozmów z graczami nie zadają "Waniowych" pytań w stylu "opowiadaj" ?
1. to co wymieniłeś
2. grafika z wynikami - dajcie spokój jak ktoś nie ma plazmy to chyba musi lupy używać. Zwiększyli by to trochę, ale z tego co się już zorientowałem to jest od górna grafika - analogiczna była na meczy Brazylia - Korea (który teraz lei na Polsacie Sport Extra).
3. może, nie że mi się to nie podobało, ale że byłem zdziwiony. Jakoś wydawało mi się, że sezon Ignaczak miał co najmniej dobry, no ale to nie ja jestem trenerem. Inna sprawa, że Skry było więcej w TV i można było podziwiać Igłe a Gacka nie koniecznie. Lozano jest trenerem i jego wybór.
4. podobnie jak punkt wyżej chciałem zobaczyć Prygla... No, ale może moje zachcianki zostaną zaspokojone dzisiaj. Rozumiem strategię, żeby pokazywać srebrnych polskiej publiczności na halach.
1. Zagumny klasa
2. NIe trzeba było się wysilać
3. Winiarski ładnie idzie do przodu, a może to propaganda na mnie działa z ust Drzyzgi.
4. Słaby mecz, bez emocji.
5. Chińczyki słabe jak małe piwo, Korea którą oglądałem pierwszego seta (mimo, że nie nawiązali walki w tym secie) prezentowała się o niebo lepiej od zawodników Państwa Środka.
Co do Czechów i Niemców, w pełni się zgadzam. W Niemcach to ja upatruje czarnego konia ME i chętnie bym ich pooglądał w meczu np. z naszą reprezentacją.