FMy

Rydz_dp
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: Rydz_dp » 26 maja 2007, 13:24

BaSSu pisze:PS. Jaką formacją grasz?
To już zależy. Podczas tej niekrótkiej kariery nauczyłem sie czegoś. Trzeba grac zupelnie inaczej na wyjazdach, niz u siebie. U siebie raczej nie na kontry, bo jest to średnio skuteczne nawet przy takich tuzach w ataku jakich posiadam, ofensywnie, szeroko i w sumie powoli. A formacja to raczej 4-4-2, albo 4-2-2-2 (z dwoma AM na skrzydłach). Jeśli chodzi o wyjazdy, to gram 4-5-1 ( z dwoma AM i bez typowych skrzydłowych), oraz konta, gra szybka na małym obszarze, cofnieta linia obrony. No i standard, agresywne odbiory ;).
Polecam sie pobawić troszke stałymi fragmentami gry. Często jak nie idzie gra, bywają kluczowe. Stąd też zawsze staram sie mieć na boisku, albo przynajmniej na ławce, jakiegoś dobrego wolnobicza ;). Wcześniej był to Beckham (ah, wielki powrót na OT :D), a teraz ten Włoch.

Chciałem jeszcze zwrócić uwage na inna kwestie. Strasznie dziwnie sie gra, kiedy widizsz w ataku Arsenalu Ranterie i Martinsa, a Henry'ego już nie ma w bazie danych, bo skończył przygode z futbolem. Tak samo Becksa, i Ballack (no za tym nie bede płakał, bo zawsze mnie niszczył grając w Chelsea ;)). No ale Bozia zachciałą, że ludzie sie starzeja, i jest to nieuniknione nawet w grach :P (no może poza fifą 05 hehe).
BaSSu pisze:ak ją włączę to juz dzień z głowy:P
Haha, skąd ja to znam? :) Pamiętam zeszłotygodniowy poniedziałek. Miałem sie uczyc od 16-00 mapy Polski, to o 15 zapuściłem fma i napieprzałem do 23 8)

Wróć do „Hyde Park”