Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 26 maja 2007, 20:34

maestro pisze:Myślisz, że warto po takim kursie?? Romcia jest nieobliczalna i też o nic nie walczy.
I już na samym początku się mylisz panie kolego :P Ten mecz jest bardzo ważny dla Tottiego gdyż brakuje mu dwóch goli aby zdobyć w tym sezonie złotą skarpetkę, kalosza a może tylko zwykły złoty But :think: W tej chwili brakuje mu dwóch bramek i dlatego właśnie ostatnio strzelił dwie kolejne. Na razie wyprzedza go ten koleś z Heerenven o którego bije się ponoć pół Europy :roll: W Romie grają fajne chłopaki i wierzę że pomogą Tottiemu w wywalczeniu tego trofeum. A Messina nie gra o nic i gra bez ośmiu grajków za to w Rzymie trzeba się godnie pożegnać z bardzo dobrym sezonem i zdrowi są praktycznie wszyscy prócz Cassettiego. Przewiduję zwycięstwo gospodarzy 10:0, tak jak Parmy :zwała: A jest to kupon z BAH a tam odbijam się od dna i gram z małe stawki, a wszystko przez Anwil :bicz2:
maestro pisze:No co Ty, nie życzysz mi zwycięstwa??
Mając do wyboru uśmiech na Twojej twarzy i moje załamanie z powodu banana albo Twoje załamanie i moją obojętność z tego powodu :lol: wybieram to drugie. Nikt nie mówił że w życiu będzie łatwo :whistle:

Wróć do „Bukmacherka”