Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 26 maja 2007, 20:34

Dzisiejszego meczyku nie dane mi było obejrzeć ale z tego co widzę, to mieliśmy niepodważalną przewagę ;) Chodzą słuchy, że DD nie poprowadzi już Juve w 2ostatnich spotkaniach ale myślę, że nawet jeśli planuje odejść, to zakończy ten sezon z Juventusem. Bardzo drażni mnie sytuacja w Juventusie. Drażni mnie taki brak zaufania do trenera, który jakby nie patrzeć, przywrócił Juve do Serie A zdobywając ponad 90pktów. Nie do końca podobała mi się postawa Juve w tym sezonie ale nie obwiniałbym za to tylko DD. Drużyny nie odbuduje się w jeden sezon. DD i tak robił co mógł, zwłąszcza mając taki 'materiał', w obronie... Ten sezon praktycznie każdy traktował z lekkim przymrużeniem oka, zło konieczne. Zarząd ma zamiar zatrzymać piłkarzy takich jak Buffon czy Camor, a jednocześnie okazuje tak ogromny brak zaufania do trenera. Moim zdaniem zarząd nadal nie ma żadnego konkretnego planu na odbudowe Juve, zdają się żyć z dnia na dzień :roll: Wacha się DD, wacha się zarząd. Jak piłkarze mają im ufać i wierzyć w ten niby plan odbudowy?? :? Wkurza mnie zarówno polityka transferowa, jak i podejście do trenera. Moim zdaniem praktycznie pewne jest odejście DD, a to nie wróży najlepiej. Chyba, że przyjdzie Lippi :] IMHO jest to jedyna szansa, by teraz zatrzymać Gigiego i innych. Doskonale znają Pana Lippiego i jeśli teraz mają komuś zaufać, to tylko jemu. Tylko on może utrzymać tą drużynę w kupie. A Secco nie ma jaj, o! :P

EDIT:

http://www.channel4.com/sport/football_ ... ay26l.html Robią nadzieje człowiekowi :P

Wróć do „Włochy”