komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: goofii » 27 maja 2007, 13:04

czeher pisze:Zaglebie byloby "glupcami", gdyby w jakis inny sposob probowali sobie pomoc bedac na ocenzurowanym
Ale popatrz na to z innej strony. Tak naprawde krzyk podniosl sie poniewac Legia "niby" zostala w tym meczu pokrzywdzona przez arbitra ktory mial byc "kupiony" przez Zaglebie :roll: co jest wierutna bzdura bo tak jak mowisz Zaglebie w zyciu by tyle nie ryzykowalo. Kontrowersyjne sytuacje z meczu, choc powtorki pokazuja ze tylko karny byl kontrowersyjny, spowodowaly ze uwaga kibica odwrocila sie od "prawdziwych" bohaterow tego meczu. Nikt nie zakladal ze czesc Legii moze az tak nisko upasc i odpuscic mecz z Zaglebie, pozbawiajac sie honoru i robiac kibicow w popularnego ch**a :roll:
Ja po obejrzeniu meczu na zywo i powtorek sytuacji jestem przekonany ze zawodnicy ktorych wymienilem odpuscili ten mecz Zaglebiu ... i najbardziej mnie irytuje ze tak naprawde uszlo im to na sucho bo teraz nagonka medialna jest na sedziego i troche na samo Zaglebie. I co najgorsze nikt im nie udowodni ze taka sytuacja miala miejsce.

Trzeba pamietac ze liga to nie tylko skorumpowani sedziowie czy dzialacze ale takze pilkarze, ktorzy przesialki starym ukladem i za pieniazki sa w stnie sie podlozyc nawet w tak prestizowym meczu :roll:

Wróć do „Polska”