Babel pisze:Dopóki nie ujrzę Toniego w barwach Bayernu to nie uwierze.
Czy wierzycie, czy nie, to nie ma większego znaczenia, bo Toni i tak będzie grał w Bayerniemaestro pisze:ale póki co po prostu nie wierzę
Sądzę, że nie tyle nie chciał, ile Fiorentina nie chciała go puścić do Interu czy Juventusu i wspólnie z władzami ustalił, że najlepszy kierunek dla niego to będzie wyjazd za granicę. A w końcu z Florencji do Monachium aż tak dalego nie jest, pewnie mniej niż godzina lotuBabel pisze:Rozumiem, że Toni nie chciał odejśc do innej włoskiej drużyny.
A tak w ogóle, to mam nadzieję, że wszyscy wiedzą, że Toni nie będzie pierwszym Włochem w historii Bayernu? I nie mówię tu oczywiście o Maestrze Trapattonim, tylko o Ruggiero Rizzitellim, który bronił naszych barw w latach 96-98
Akurat w tym punkcie się z tobą nie zgodzę - moim zdaniem naprawdę długo nie pociągniemy, grając na środku parą Lucio-van Buyten. Któryś z nich powinien wtedy odejść i z dwojga wolałbym żeby został Lucio, zwłaszcza, że przy taktyce z dwoma defensywnymi pomocnikami będzie miejsce na jego rajdy do przoduolson pisze: Niestety, zwiastowałaby odejście van Buytena, czemu jestem całkowicie przeciwny.
No tak, zapewnie boiska w Livorno czy Regginie są mega lepsze od Cottbus?Babel pisze:ale nie moge sobie wyobrazić Toniego na boisku w Chociebużu.
Na razie raczej tak, choć zważ, że wszyscy są młodzi, oprócz Toniego żaden nie przekroczył 25 lat. Zresztą tego uzupełnienia brakowało nam w tym sezonie, zwłaszcza w jego końcówceMates pisze:Ci zawodnicy to raczej uzupelnieni waszej lawki niz pierwszego skladu.
Bayern nie sciągnie Sneijdera, jeżeli faktycznie pójdą w kierunku skrzydłowych i uda im się zakontraktować Ribery'ego lub Robbena. A Sneijder? Nie zdziwię się, jeśli w następnym roku będzie dalej grał w Amsterdamie, bo podobno Ajax, po tym jak dostali się do kwalifikacji LM, wcale nie jest skory do jego sprzedaży.Chlopaczek pisze:skoro macie tyle pieniedzy mozecie postarac sie wyciagnac Sneijdera.
Jeszcze co do tych 13 mln za Lukę...Trochę też mi się nie chce wierzyć, zwłaszcza, że na początku mowa była o 18 mln. Mam czasami wrażenie, że kluby celowo zaniżają wysokość transferu ze względów podatkowych, a reszta kasy idzie pod stołem...No ale może szukam dziury w całym