Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: olson » 30 maja 2007, 9:21

Babel pisze:Jutro się obudzę i przeczytam oficjalny komunikat - Toni: Zostaje w Violi
Albo- Toni: Przechodzę do Interu :lol:.
Michał M pisze:Akurat w tym punkcie się z tobą nie zgodzę - moim zdaniem naprawdę długo nie pociągniemy, grając na środku parą Lucio-van Buyten.
W takim zestawieniu gramy dopiero rok. I choć ani dla Daniego, ani dla Lucjana nie był on udany, nie skreślałbym jeszcze tej pary. W poprzednim sezon cały zespół grał grubo poniżej oczekiwań, tak samo jak wymieniona dwójka. Myślę, że powinno dostać szanse w kolejnych rozgrywkach. Ostatnią. Jeżeli wtedy nie pójdzie, trzeba się będzie pożegnać z jednym ze stoperów. I wcale nie byłbym pewny, czy to właśnie van Buyten odejdzie. Może Real wyłoży za Lucjana 40 mln euro :glass:.

Co do rozgrywającego, wydaje mi się, że Bayern takiego zawodnika nie pozyska w letnim okienku. Hitzfeld wypowiadał się, że naszą siłą będą skrzydła, dlatego prędzej spodziewałbym się wzmocnień na boki pomocy. Nie wiem, jak ma się sytuacja ze Schweinim, ale, gdy będzie gotowy do gry w kolejny sezonie, potrzeba nam jeszcze jednego wysokiej klasy skrzydłowego. I moim zdaniem, chytre oczka Hoenessa będą skierowane na takich właśnie zawodników. A jeżeli znowu się nie uda? Cóż, zimą też przecież można kogoś kupić :P.

Wróć do „Niemcy”