FMy

gianbuffon
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: gianbuffon » 30 maja 2007, 13:27

panowie mam prosbe wielka:)

chcialbym zaczac gre jakims slabszym klubem, tylko nie wiem jaka lige wybrac. moglibyscie napisac jakie sa ograniczenia, ktora jest najlepsza i jaki najlepszy klub do tej ligi( oczywiscie w sensie slaby, ale z potencjalem :) ) najbardziej interesewoaly by mnie te ligi:
wlochy, anglia, hiszpania ( w tym przypadku klub z 2 ligi) - napiszcie prosze czym te ligi sie roznia, bo wiem tylko ze w anglii na lawce tylko 5 zawodnikow i te glupie pozwolenia.
portugalia, grecja, francja, holandia, belgia - tutaj takze czym sie roznia, ktora najlepsza, no i klub jakis z dolnej polki oczywoicie:)
prosze o szybka pomoc!

ps. aktualnie gram Wisłą Kraków, jak macie jakas ciekawa taktyke to mozecie zapodac:)

ps2. jaki jest najlepszy skin? na jakim Wy gracie i czy znacie jkies podobne, ale lepsze od tego default'ownego? :P

ps3 gram na duzej bazie danych, nie jest zle ale jednak jest duzo trudniej zbudowac silny sklad, gdyz jest malo talentow, a tych ktorych moge kupic podkupuja mi inni:/ sciagnalem ten plik retain.ddt ktory sluzy jako ogromna baza, ale jak daje nowa gre to strasznie wolno idzie tworzenie nowej gry. wczorej czekalem jakies 25 min i nawet nie bylo polowy paska. nie wiem czy cos jest spieprzone. jak gralem w poprzednie wersje na ogromnej to troche mulil komp ale dalo sie grac, teraz niestety obawiam sie ze na ogromnej bazie raczej nie zagram:/ u was tez tak jest?? i czy nawet jak gracie na duzej nbazie i wychodzicie z gry to wejscie do windowsa troche wam zajmuje czasu? bo ja mam dobrego kompa a denerwuje to mulenie....

trcohe sie rozpisalem, jak co to pomozcie tylko w tej 1 sprawie :D
pozdro

Wróć do „Hyde Park”