gianbuffon pisze:hcialbym zaczac gre jakims slabszym klubem, tylko nie wiem jaka lige wybrac. moglibyscie napisac jakie sa ograniczenia, ktora jest najlepsza i jaki najlepszy klub do tej ligi( oczywiscie w sensie slaby, ale z potencjalem Smile ) najbardziej interesewoaly by mnie te ligi:
wlochy, anglia, hiszpania ( w tym przypadku klub z 2 ligi) - napiszcie prosze czym te ligi sie roznia, bo wiem tylko ze w anglii na lawce tylko 5 zawodnikow i te glupie pozwolenia.
portugalia, grecja, francja, holandia, belgia - tutaj takze czym sie roznia, ktora najlepsza, no i klub jakis z dolnej polki oczywoicie:)
prosze o szybka pomoc!
No więc jednak nikt nie będzie pisał o tym co napisałem. Ok, trudno. Viva le arte !
1. Co to są ograniczenia ?
2. Co to znaczy, że liga jest najlepsza ?
Włochy - Fiorentina, Anglia - Porsmouth, Reading. Hiszpania - nie znam się.
Zadajesz pytania, które są troszkę dziecinne. Gdybym miał Ci przeanalizować wszystkie ligi które wymieniłeś, dodając do tego analizę poszczególnych zespołów, to by mi wyszła praca co najmniej licencjacka.
25 min i nawet nie bylo polowy paska.
Ram - 512, dysk 160 gb, procek 2,7. Gra zasuwa jak Kubica po torzegianbuffon pisze:u was tez tak jest?? i czy nawet jak gracie na duzej nbazie i wychodzicie z gry to wejscie do windowsa troche wam zajmuje czasu? bo ja mam dobrego kompa a denerwuje to mulenie....