ja sie znam. Sam zacząłem grać 2-ligowym Tenerife. Dlaczego ich akurat wybrałem? Bo nie miałem pojącia o tej lidze (2 lidze) a tam grał Franek więc sobie pomyślałem, że zawsze fajnie posterować jakimś klubem z Polakiem w składzieLoczek pisze:Hiszpania - nie znam się.
Od razu zaznaczam, ze na początku będziesz miał zadłużony klub, koło 2500 tys na transfery i niezbyt dobrych zzwodników. Nie przejmuj się masz walczyć o utrzymanie, jak dasz radę to masz perspektywy. Stawiaj na wychowanków i postaraj się o klub filalny. Ja miałem Seville. Obecnie nie mam bo gram w La liga i dobrze mi idzie. Ja w pierwszym sezonie zająłem, z tego co pamiętam, 11 msc i to był sukces. Potem wzmacniałem drużynę, nie od razu, co sezon kogoś dobrego starałem się sprowadzić. Będziesz miał trudne zadanie, więc szukaj zawodników gdzie się da. Składaj propozycje kontraktowe dobrym zawonikom grającym w 1 lidze i gdzie indziej. Ja tak wyrwałem Pandianiego, co prawda furory u mnie nie zrobiłale czsami dobre mecze zagrał. Zresztą powiem tak, musisz objeżdżać wszystkie ligi jakie są w FMie i wszystkie kluby bo do wyrwania są czsami zarąbiści zawodnicy. Jeśli kto będzie grał przecietnie to go nie sprzedawaj, zawsze się może przydać. Ja jestem teraz w 1 lidze i też mam paru przeciętniaków w zespole. Takich też trzeba mieć
Ja mam teraz sezon 2012/13 i gram w UEFA bo się dostałem poprzez Intertotto