Sprawdza sie moja wizja graniem skrzydlami i roslymi napastnikami w polu karnym. Wg mnie przydalby sie tu jednak ktos dobry na srodku pomocy np Snaijder bo caly sezon cisnac skrzydlami to jakos mnie nie cieszy.
Chyba ze dojdzie jeszcze jakis ofensywny skrzydlowy i bedzie mial za zadanie potrajac skrzydlo tzn bedzie 3 wymiennych pozycjami ofensywnych pomocnikow i van bommel z tylu. I wtedy jeden z tych pomocnikow bedzie przy akcjach caly czas sie przenosil ze skrzydlo na skrzydlo robiac przewage na boku i mozliwosc rozegrania na malym polu np na prawej Sagnol, Bastian i ktos jeszcze (oby Ribbery) i mamy 3 super zawodnikow na prawym skrzydle do grania a potem przerzut na 2 strone i tam mamy Lahma, Jansena i znow Bastiana bo mysle ze to on bedzie tak kursowal z lewej na prawa
W kazdym badz razie jakis pomocnik by sie jeszcze, po za skrzydlowym, przydal i dobrze by bylo zeby to byl ktos kto potrafi cos zagrac a nie tylko w def dzialac. Jak by znalezc 2 van Bommela to by srodek tez sie ciekawie prezentowal. Zakladajac ze nie gramy 3 ofensywnych, tylko 2 DM i 2 skrzydlowych
Nie wypowiadalem sie jeszcze o transferze Luci, jezeli to prawda ze dali za niego 11 mln euro to jestem pod wrazeniem. Za taka kase jak najbardziej jestem za bo wiecej niz 17 mln euro to bym za Toniego nie dal. Jest po prostu za stary na wieksze kase!!! Ale mysle ze za te 11 mln euro kupilismy sobie super zawodnika na 2 moze 3 sezony a potem bardzo dobrego zmiennika, choc kto wie moze Toni okaze sie nad wyraz dlugowieczny i da nam w 4 sezony 80 bramek!!!
Moze te transfery z Teheranu sie przydaly, bo Uli nauczyl sie targowac od Arabow jak nikt, a moze to oni sie czegos od niego nauczyli??
Jezeli jeszcze Uli wytarga Ribberego z OM to by byl chyba rekord swiata chyba!!! Bo o Luce w zasadzie nikt z poza Wloch nie walczyl a Franckiem to juz inna gadka...