oj Loczek mi sie wydaje, ze Ty nie zrozumiales moich pytan. a to dziwne bo chyba kazdy taki gracz jak Ty powinien wiedziec o co mi chodzi. otoz uzywajac slowa 'ograniczenia' mialem na mysli, czy np w danej lidze mozna miec max 5 zawodnikow w skladzie z poza UE albo (jak nawet napisalem w tamtejszym poscie) ograniczenia dot skaldu i pozwolenia na prace w anglii. mniej wiecej wiem jak to wygladalo w fm 06 ale teraz moglo sie cos zmienic (np w Polsce zwiekszono liczbe obcokrajowcow w skladzie do bodajze 17).
najlepsza liga? wiadomo ze nie chodzi mi jaka jest najlepsza doslownie ( bo wiadomo, ze anglia, wlochy, hiszpania) tylko w jaka sie najlepiej gra, wlasnie uwzgledniajac te ograniczenia. no bo co z tego ze liga angielksa jest najlepsza jak nie bede mogl sciagnac graczy z afryki, brazylii itd bo nie dostana pzwolenia oraz majac takie duze budzety sciagnac wielu dobrych pilkarzy a na lawce zasiadzie tylko 5.... dla tego sie pytam ktora jest najlepsza pod wzgledem grywalnosci.
wiec wystarczylo tylko odpowiedziec krotko co i jak a nie pisac zadnej pracy dyplomowej... po co mi opis wszystkich druzyn, jakich to ma zawodnikow, ktory najlepszy. wystarczy napisac ktora sie dobrze gra, oczywiscie nie jakis arsenal, barca, juve itd. slaba druzyna ale z potencjalem. jesli 2-ligowa to slaba ale zebym mial szanse na awans...
kompa mam takiego samego jak Ty 512 ram athlon2,7, dysko tez 160. teraz jak gram na duzej bazie nawet ladnie chodzi. profil zawodnika max 1 sek, save max 1-1,5min, tylko najgorzej jest z wychodzeniem do windowsa kiedy koncze gre, wtedy sie bardzo wolno wylacza gra i to trwa ok 2-3 min. czasami tez sie pojawial(fm05, 06) teraz tez 2 razy napis z ostrzezeniem: array acces of bound czy jakos tak. ogromna baza, czyli ten plik retain chyba u mnie nie dziala. nie wiem co jest grane ale skoro czekam na utworzenie nowej gry 25min i nie ma nawet polowy to znaczy ze nie co liczyc na gre na ogromnej bazie. moze to troche dziwne, mam podobnego komp do twojego a nie dziala. w poprzednie wersje jak gralem to czekalem jakies 10min...