Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 31 maja 2007, 15:42

Taki troche FM-owy skłąd nam się robi :wink:
Ale widać Ferguson mimo swojej długiej kariery ciągle się uczy. Kiedyś gdy odszedł Wielki Peter zostaliśmy bez klasowego bramkarza. Obecnie gdy odejdzie VdS jest Tomek i Ben w obwodzie młodziutki Zieler.

Po odejściu Keano zostaliśmy bez walczaka w środku w końcu przybędzie Owen który może wypełnić luke po Irlandczyku, jest Carrick...
Kariera Giggsa choć przebogata też niedługo dobiegnie konica, zamiast szukać następcy zaraz po jego odejsciu mamy już zawodnika który po okresie 2 lat które Gigssy ma jeszcze pograć bedzie królowć na lewej flance. Wiadomo że Nani nie bedzie siedział ciągle na łąwce przez te dwa lata bo Ryan częsciej bedzie wysepował w środku ( tylko gdzie w środku :lol: )
Andreson typowym rozgrywającym jak Scholes nie jest ale myśle że z biegiem czasu zajmie miejsce Rudego choć oczywiscie następny sezon Paul bedzie dziełi w środku 8)
Na wypożyczeniu Pique, Evans,Rossi,Martin i ja nie wiem gdzie ich wszytkich Fergsuon zmieści :roll: Przecież ci ww. to naprawde chłopaki z potencjałem :) I nie chce oglądać ich w innych drużynach....
Musze sobie to jeszcze wszytko w głowie poukładać bo już sam nie wiem ile mamy zawodników do gry :wink:

Wróć do „Anglia”