Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Makis » 31 maja 2007, 16:57

RealFan pisze:Ciszy nie ma i długo nie będzie. Real zwyczajnie prowadzi rozmowy "po cichu" ze względu na ciągle trwający sezon :P
Czyli jednak ta cisza jest :wink:, bo nie chodzilo mi o to, ze klub nie dziala w ogole w tej sprawie, tylko ze w prasie pojawia sie malo szczegolow :wink: Gdyby (odpukac) transfer Francuza nie doszedl do skutku, to tak naprawde trudno przypuszczac, kto jest brany pod uwage jako opcja rezerwowa.
RealFan pisze: Dziwne trochę wydaje mi się to, że największą determinację co do środkowego pomocnika Real zdaje się wykazywać względem Nasri'ego
Mnie tez to dziwi. Wolalbym, zeby skupili sie jednak na Diego. Nasri ma jeszcze czas, zeby trafic do wielkiego klubu. Brazylijczyk wydaje mi sie byc sensowniejszym transferem
RealFan pisze: Oprócz tego możliwe, że zasili nas jeszcze jakiś środkowy obrońca (tutaj ciężko spekulować kto jest pierwszy na liście, ale może Andrade :?: ).
Dla mnie przyjscie srodkowego obroncy to koniecznosc. Para Cannavaro - Metzelder mnie nie przekonuje i licze, ze kupimy jeszcze kogos na miare pierwszego skladu (bo Metzelder to dla mnie rezerwowy). Andrade :?: Jak najbardziej :wink:

P.S. Mejia otrzymal oferte pracy z niemieckiego Wolfsburga i jego odejscie wydaje sie byc przesadzone. Oby w jego slady poszli Pavon, Bravo, Minambres i Salgado :wink:

Wróć do „Hiszpania”