Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 31 maja 2007, 17:20

Makis pisze:tak naprawde trudno przypuszczac, kto jest brany pod uwage jako opcja rezerwowa.
Nic w tym złego. Prasa nie musi wszystkiego wiedzieć :P To tylko podbiłoby cenę, tak jak było z Robinho czy Gago. Jestem za Riberym, a jeśli nie on to wolę się mile zaskoczyć niż wyczytywać kolejny serial :P Mojego kandydata nr. 1 jakim był Nani już nie dostaniemy, a zatem trzeba się zadowolić tym co nadal jest dostępne na rynku. Pakiet z Nasrim wydaje się być logiczny (mniej negocjowania), ale też ciężki do wykonania. Swego czasu myślałem o Bodmerze...teraz chyba nikt nie myśli o zakontraktowaniu go :roll: Czyżby ten kontrakt do 2011 roku odstraszał wszystkich potencjalnych nabywców :?: Jest przecież o co walczyć :]
Makis pisze:Cannavaro - Metzelder
A może jednak Ramos pozostanie środkowym obrońcą :?: Jeśli nie przyjdzie do nas żaden stoper to tak zapewne będzie, ale transfer przykładowego Andrade na pewno umieściłby go po prawej stronie. Zarówno Capello jak i Schuster (oczywisty kandydat jeśli Fabio by odszedł) lubią mieć poukładane z tyłu :] Wiele zależy również od losów Helguery.
Makis pisze:Mejia otrzymal oferte pracy z niemieckiego Wolfsburga i jego odejscie wydaje sie byc przesadzone. Oby w jego slady poszli Pavon, Bravo, Minambres i Salgado
Ich odejście (z wyjątkiem Salgado) jest chyba bardziej niż pewne, ale pieniędzy to zbyt dużych nie otrzymamy. No i kto będzie chciał Oscara...przecież on nie grał od niepamiętnych czasów :roll:

Wróć do „Hiszpania”