Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 31 maja 2007, 20:15

Scoooby pisze:Jesli to sie okaże prawda to będę wniebowzięty, ponieważ ogladajac mecze Porto w tym sezonie wręcz marzyłem o pozyskaniu przez ManU Andersona. Jest to zawodnik przypominającym stylem wielkiego Ronaldinho i jeśli bedzie dalej sie tak rozwijał to moze być lepszy od wielkiego Brazylijczyka.
Morrow pisze:To mi się podoba, po kilku okienkach posuchy i bez głośnych nazwisk, skromnych aczkolwiek jak czas pokazał bardzo trafionych bo i Evra i Carrick i Vidic okazali się wielkim wzmocnieniem United teraz jeszcze nie mamy 1 czerwca a już zaklepaliśmy 3 FANTASTYCZNYCH piłkarzy

Skromnych... :P

Gratuluje zakupu dwoch dobrze zapowiadajacych się zaowdników. Tylko zastanawia mnie jedno oc jest takiego zajebistego w nich. Porównanie Andersona do Ronaldinho, to jest tak jakby zaowdnicy Barcy zmuszeni byli na CN całowac herb Realu, upokorzenie dla jednych i satysfakcja dla drugich. Anderson nielze sie zapowiada, ale Z Ronaldinho to on mial w tym sezonie tylko fryzurę. Świetne psotkania w jego wykoanniu można policzyć na palcach u dłoni. Lucho przyćmiewał go w 80% spotkaniach...

Nani chyba jest o krok do przodu, jednak wiele brakuje mu nawet do Ronaldo, gra dobrze z przecietniakami, a nawet słabeuszami, a w spotkanaich z "elita" poprostu jest nieobecny. Simao to Bog obok niego...

Jednak to są zawodnicy o potencjale ogromym, ale narazie obaj to przecietniaki, ktorzy nawet sie dobrze nie wypromowali, ale z jakiegos powodu jest o nich głosno. Kto wymieni świetne spotkania z ich udziałem.
Kwota napewno nie odpowiada obecnym umiejętnościa, choćza dwa lata po ogrywaniu Wigan moge nieco zmienić zdanie.

Wróć do „Anglia”