Ikony swoich klubów

Handsome Boy

Post autor: Handsome Boy » 07 sty 2005, 3:30

smitu pisze: nie wiem dlaczego ale jakos cie rozumiem :D ja tak mam jezeli chodzi o widzew i lks :D git wie czemu :D 8) barcy idzie ale moze nie isc, moze sie cos zlego z nimi stac, tak bylo z realem rok temu :( :cry:

moze sie dogadamy ale w innych kwestiach :D 8) :P

odpowiedz pewno znasz 8) z reszta nie ty jeden :D 8)
spoko ziom, wlasnie pisze razem z moimi 2 i pol promilami, ale luz.
wiec wiesz jak jest, ja osobiscie nie mam absolutnie nic do ciebie, tylko jakos nie podoba mi sie real, barcy idzie i oby tak do konca. oby trofea zostaly w hiszpanii (mam na mysli katalonie, oczywiscie, ktora z reszta hiszpania nie jest, ale gra w tej lidze i lepiej dla niej by bylo gdyby (dla ligi), aby byla uwazana za najlepsza bo przeciez barca jest stwozona by grac w tylko najlepszych rozgrywkach).

nie kracz, bo na pewno (tak mysle), nie nienawidzisz tak barcelony, tak jak ja ja kocham.
mam nazdieje ze sie nie poslizgna i mam nadzieje ze ty tez, oczywiscie az do spotkania barca real, mam nadzieje ze to nastapi, bo to bu\y bylo swieto pilki na calym globie(oczywiscie wynik bylby z gory pzresadzony 5:1 w dwumeczu dla nas:D:D, lub 3:0 w finale)

a ogolnie, zero antagoni do Ciebie.

a co do innych tematow to zalezy od ciebie: tam gdzie sie nie znam tam sie nie udzielam. ale tam gdzie sie udzielam tam sie naprawde dobzre znam. wiec do nastepnej polemiki na temat, na ktory sie wypowiadam:D:D

pozdro

Wróć do „Piłka nożna na świecie”