dla mnie Milan powinien wzmocnic sie 1 obronca 2 pomocnikami i 2 napasnikami.moje typy to:
Obrona:
Alex-swietny obronca ograny w lidze holenderskiej i w lidze mistrzow jeden z najlepszych na swojej pozycji doskonale uzupelnienie Nesty.jako alternatywe dla niego podal bym Lucio teraz mysle ze byla by szansa wyrwac go z Bayerny dopiero na 3 miejsce stawiam dwoch innych pilkarzy Juana i Barzagliego a dalej Zapata
Pomoc:
Emerson-w najlepszym wieku dla pilkarza ograny we wszytkich najwazniejszych impreazach umie rozegrac i dobrze odbiera zdecydowanie wole jego niz Edmilsona ktory w tym sezonu gra slabo i malo choc Barca nie ma wybitnych defensywnych pomocnikow dotego slabszy w konstruckji akcji od Pumy
2 pomocnik-tu powinien przyjsc mlody choc juz ograny pilkarz ktory w sytuacji absencji Kaki i Seedorfa ich zastapi i jak rowzniez powalczy o miejsce w skladzie..mamy Gourcuffa ale to za mao 3 ofensywnych pomocnikow w skladzie...najchetniej bym tu widzial Ribery'ego lub Snejder'a w ostatecznoscie jakis talelnt z Brazylii ale lepiej ktorys z tych dwoch bo juz ograni w Europie
Atak:
Pozzi-mial dobry sezon w Empoli i mysle ze moglby wrocic napewno by dostawal szans gry bo dlugi sezon on jako pilkarz za Boreilo nie jako ten "wielki transfer"
"wielki transfer"- tu mysle ze najbardziej by kibicow Milanu ucieszylo przyjscie Eto'o mnie jakby sie z nim nie udalo to chcialbym Teveza lub Ronaldinho ale to zarzad zdecyduje
oczywiscie te transfery przy zalozeniu ze nikt nie odejdzie mysle ze jeszcze moglby wrocic Marzoratti noi moze zalatwioc transfer Pato i zostawic go na sezon w Brazylli na wyporzyczeniu
PS
na stronie www.ac-milan.pl pojawil sie news mowiacym o tym ze Torres powiedzial takie slowa "Czekam na oferte z Milanu" nie wiem na ile to prawda ale Torres to typ napastnika jaki Milan potrzebuje