knockout pisze:
Dzisiaj drugi mecz, licze tym razem na gladkie zwyciestwo.
No Możdżonek zagrał dobry mecz, ale na pewno nie na maximum swoich możliwości. Widoczny był brak nominalnego atakującego, bo Prygiel ewidentnie sobie nie radził. W jutrzejszym meczu powinno być już o wiele lepiej. Dobrze, że mecz z Bułgarią w Polsce dopiero za miesiąc, bo do tego czasu wyleczy się Wlazły, a i inni siatkarze nie powinni mieć już problemów ze zdrowiem. Po wczorajszym meczu, Michał Winiarski wysunął się na 7 miejsce najlepiej punktujących, Piotrek Gruszka jest pierwszy, jeżeli chodzi o przyjęcie (66,07%), Zagumny zgodnie z oczekiwaniami wygrywa w rozegraniu, a jeżeli chodzi o blok, czy o zagrywkę, to Polacy są co by tu nie mówić na szarym końcu.
A propos Gromadowskiego, to też się trochę zdziwiłem, chociaż dobrze, że chłopak chce się rozwijać (w odróżnieniu do Wlazłego) i pomimo swojego młodego wieku wybrał ofertę z zagranicy.
EDIT
Prygiel zagrał dobre spotkanie? W pierwszym secie skończył jeden atak na 8.
Edyt2
Oglądałem mecz, ale w moim przekonaniu Prygiel dobrze nie grał. Co innego może pokazuję statystyki, ale ja wyrażam tylko swoje zdanie. Każdy może mieć je odmienne prawda?