Siatkówka

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post autor: Lisek » 02 cze 2007, 14:16

knockout pisze:
Dzisiaj drugi mecz, licze tym razem na gladkie zwyciestwo.
:shock:

No Możdżonek zagrał dobry mecz, ale na pewno nie na maximum swoich możliwości. Widoczny był brak nominalnego atakującego, bo Prygiel ewidentnie sobie nie radził. W jutrzejszym meczu powinno być już o wiele lepiej. Dobrze, że mecz z Bułgarią w Polsce dopiero za miesiąc, bo do tego czasu wyleczy się Wlazły, a i inni siatkarze nie powinni mieć już problemów ze zdrowiem. Po wczorajszym meczu, Michał Winiarski wysunął się na 7 miejsce najlepiej punktujących, Piotrek Gruszka jest pierwszy, jeżeli chodzi o przyjęcie (66,07%), Zagumny zgodnie z oczekiwaniami wygrywa w rozegraniu, a jeżeli chodzi o blok, czy o zagrywkę, to Polacy są co by tu nie mówić na szarym końcu.

A propos Gromadowskiego, to też się trochę zdziwiłem, chociaż dobrze, że chłopak chce się rozwijać (w odróżnieniu do Wlazłego) i pomimo swojego młodego wieku wybrał ofertę z zagranicy.

EDIT

Prygiel zagrał dobre spotkanie? W pierwszym secie skończył jeden atak na 8.

Edyt2

Oglądałem mecz, ale w moim przekonaniu Prygiel dobrze nie grał. Co innego może pokazuję statystyki, ale ja wyrażam tylko swoje zdanie. Każdy może mieć je odmienne prawda? :wink: A z tym jeden na osiem przesadziłem, bo nie podpierałem się na statystykach. A propos nie mam Acrobata, żeby zobaczyć statystyki z wczorajszego meczu ;)
Ostatnio zmieniony 02 cze 2007, 15:06 przez Lisek, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Inne sporty”