AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 02 cze 2007, 14:25

Pierwsze co, to miło mi strasznie, że Carletto ( widzę, że słowo Pacynka zostało lekko wycofane z obiegu :P )przedłużył kontrakt do 2010 r.To będzie 9 lat wspólnej pracy.Zostawił i zostawi kawał zdrowia w Milanello, mimo niektórych momentów zwątpienia ( Deportivo, Pool 2005, tegoroczny listopadzik ) to jednak warto mu ufać.Widzę, że Łysy znów jest w coś zamieszany, coś o Bilanciopoli ? Widziałem wzmiankę na pilka.pl a na ACM nic.

Co do "Macerato", to chyba czas najwyższy już się wstępnie kontaktować z niektórymi graczami.Potrzebujemy wyrzucić ganja-man i na jego miejsce napastnika, ale nie takiego przeciętnego, tylko naprawdę kogoś z klasą.Hunter zostaje na bank w Amsterdami, więc nie ma co go jeszcze wypytywać.Potrzeba pomocnika jednego, Puma to rozwiązanie w sumie dobre, tylko mam nadzieję, że w żadne Real nie będzie chciał dopłaty Pumy i Emersona :lol: .Obrońcy potrzeba jednego, Alex z PSV byłby odpowiedni, no ale skoro The Special One ma wieczne problemy z środkowymi, to pewnie już zaklepany.

Wróć do „Włochy”