Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 03 cze 2007, 3:27

czeher pisze:I co panowie jak narazie ten scenariusz jest az nadto prawdziwy, odwolujac sie jeszcze ku bukmacherce to fieldy, ja w sumie tez odradzalismy ten mecz - 1,2 o cuchnelo niepsodzianka, ktora jak narazie ma odwzorowanie w rzeczywistosci Exclamation
Co wy wiecie o typowaniu :glass: Widać wiele się jeszcze musicie uczyć :lol2:

Czy byłem zdziwiony stylem gry naszych Orłów? Nie, bardziej mnie zaskakują gdy grają naprawdę dobrze z dobrym rywalem i jeszcze wygrywają :P Dziś sobie pomyślałem – 'znowu to samo'. Ale na szczęście drużyna pokazała charakterek i klasę bo potrafiła strzelić bramki i wygrać mecz. No i najważniejsze są trzy punkty bo takimi meczami można przegrać eliminacje ale ich nie wygrać. Mam nadzieję że postawa Boruca była wynikiem braku koncentracji bo wcześniej opowiadał że będzie nudził się stojąc między słupkami :roll: No i mam też nadzieję ze w naszej reprezentacji będą grali zawodnicy prezentujący w danej chwili najwyższą formę a nie największe nazwiska. I na miejscu opinii publicznej skończyłbym z opowiadaniem jak to blisko jesteśmy awansu bo czekają nas jeszcze bardzo trudne mecze i możemy jeszcze bardzo nisko upaść, a trzeba się wziąć ostro do roboty bo przy takiej grze nici będą nie tylko z awansu ale nawet wygrania Euro 2012 :lol:

PS Meczów Polski od jakiegoś czasu nie typuję bo chcę jeszcze trochę pożyć 8)

Wróć do „Polska”