Szybciej umrą itp. itd. [']knockout pisze:Im starsi, tym wczesniej pojda na emeryture, straca szybkosc, itd.. itp..
Prześlij swoje CV to pomyślimy.knockout pisze:Moze czas zmienic trenera?
Oczywiście, że nie możemy być zadowoleni z wyników. Nawet jeżeli wygramy La Liga to nie będzie można powiedzieć, że był to udany sezon.knockout pisze:Pech chcial, ze tak wyszlo, ale zal, ze druzyna zawalila sezon (no blagam, nie mowcie, ze jestescie zadowoleni z wynikow, bo pamietam, ze zupelnie nie tego oczekiwano), bo jeden napastnik (fakt, ze swietny) nie mogl grac przez kilka miesiecy. Od razu goli mniej, Ronaldinho jakis mniej wyrazny i cala seria nieszczesc.
Nie tylko Samuela nam brakowało. Messi też sporo nie grał a widzisz chyba jak wiele nam daje. Ronaldinho też miewał lepsze sezony, ale nie gra źle. Kiedy było trzeba to jakoś dał radę pociągnąć zespół.
Frank Rijkaard nie jest przyczyną tego, że zawodnicy mają kontuzje albo nagle zapomnieli jak się gra w piłkę. Prawda?knockout pisze:Po prostu w poprzednim sezonie kupiliscie trzech waznych pilkarzy i uznaliscie, ze to druzyna marzen, a teraz kilku chcecie sprzedac, kilku nowych dokupic. Co sie stalo? Czy problemem nie jest Frank Rijkaard?
Nie rozumiem dlaczego nie możesz uzmysłowić sobie pewnych prostych rzeczy. Kadra po letnim okienku była bardzo dobra. Ile razy można powtarzać, że nie dało się pewnych rzeczy przewidzieć? Tak trudno to pojąć? Czy ktoś za to odpowiada? Nie.
Ręce mi już opadają. Nie wiem jak mam Ci to wytłumaczyć, abyś zrozumiał.