AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 03 cze 2007, 15:46

Nerazzurri oferują rzymianom 15 milonów euro, oraz drugą połowę karty Davida Pizarro. Nieoficjalnie wiadomo, że mediolańczycy gotowi są dodatkowo poświęcić swoich obrońców: Waltera Samuela oraz Fabio Grosso.
Czyli 15 baniek + Grosso + Samuel + 0,5 Pizarro :P Ja dorzucają jeszcze te 15 baniek to niech sobie zabierają Chivu a ja nawet mogę ich pocałować w stópki :wink: Choć wątpliwe aby Moratti był aż tak hojny. Wszystko zależy od tego co tak naprawdę oferuje Inter bo można mieć pewność tylko do tego że dają nam 0,5 Pizarro. Ale jeśli Chivu chodzi o kasę to może chce po prostu wymusić na zarządzie wyższy kontrakt i tylko dlatego takie całe halo wokół niego i Interu, tylko że może się zakończyć na tym że rzeczywiście od nas odejdzie :roll: Ale po tym co Rumun pokazywał w niektórych meczach ta pierwsza oferta Interu jest bardzo dobra a ja za nim nawet przez chwilę nie będę płakał. Przecież nieraz prezentował się naprawdę katastrofalnie zawodząc na całej linii kiedy oczekiwano od niego bezbłędnej gry i jest jak najbardziej do zastąpienia. Jak zostanie będzie OK, jak odejdzie i klub na tym odpowiednio zarobi też będzie OK. Najważniejsze że Mexes podpisał już nową umowę i równie ważne żeby jeszcze Mancini złożył swój podpis. I teraz wychodzi to ciągłe przedłużanie tych rozmów z zawodnikami w sprawie przedłużenia kontraktów bo można było już dawno się dogadać a nie teraz na ostatnią chwilę i tak naprawdę nie wiadomo na czym dokładnie stoimy :warrior:

Wróć do „Włochy”