FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Bask » 04 cze 2007, 3:24

Gołota utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że dyskusja z osobami takimi jak Ty nie ma sensu. Najpierw podajesz w prawie każdym poście, że nie jesteś złośliwy potem jednak przyznajesz się, że ciągnąłeś dyskusję przez tą złość. Najwidoczniej jednak miałem rację, że masz jakiś uraz. Uraz do Barcelony. Na koniec jeszcze kpisz z forumowych kibiców Blaugrany. Postępowanie godne podziwu. I nie martw się. Nie nadużywasz cierpliwości.. Nikt takimi głupimi gadkami na pewno się nie przejmuje.
knockout pisze:Jesli idzie o Henry'ego - nie ma mlodszych, zdolnych i tanszych?
Henry rzeczywiście jest stary. Ma 30 lat. Rok temu Barcelona kupiła 34-letniego wówczas Thurama. Średnia wieku z roku na rok jest coraz większa. Zarząd wraz z Rijkaardem z tego zespołu robi powolny „dom spokojnej starości”. Możemy przypuszczać, iż prędzej połowa drużyny zachoruje na Alzheimera niż zdoła kiedykolwiek zdobyć jakiś tytuł.
Krzysztof Jarzyna pisze:Hmm, no wiec czy mi cos umknelo, czy Ronaldinho sam gral na tych mistrzostwach?
Można powiedzieć, że Dinho rozgrywał więcej meczy w LM sezonu 2005/2006 od wymienionych przez Ciebie graczy. Można wskazać jeszcze parę argumentów tylko niema to większego sensu.
Forma Dinho jest po prostu słabsza niż w tamtym sezonie. Różne czynniki mają na to wpływ. Zmęczenie jest tylko jednym z nich.
Krzysztof Jarzyna pisze:Marnowanie po kilka setek w meczu tez
Akurat Eto’o nawet, jeśli ma wyśmienitą formę to zdarza mu się marnować stuprocentowe sytuacje. Tylko, że nie ma to większego znaczenia, bo i tak w końcu trafia do siatki rywali. Nie patrząc na same bramki, inne korzyści z gry Samuela są bardzo duże.

Wróć do „Hiszpania”