Są młodsi, są zdolni [nie zdolniejsiknockout pisze:Jesli idzie o Henry'ego - nie ma mlodszych, zdolnych i tanszych?
Jak dotad henry na kazdym kroku podkreśla, że zostaje w Arsenalu, że gra dla Arsenalu i że chce wygrywać z Arsenalem. Thuram, Xavi, Ronnie, etc wypowiadają się, ze chcieliby z nim zagrać. Sam Henry już tak głośno nie opowiada o tym, że marzy o grze w Barcelonie.
Coraz głośniej za to o transferze Eto'o d Liverpoolu. Nie kojarze w tej chwili kto o tym pisał [ale wiem, że różne źródła widziałem]. Osobiście nie chce mi się wierzyć, aby Eto'o miał zagrać w Liverpoolu. Nie mogę sobie tego wyobrazić. Sam nie wiem dlaczego.
Titi grał i tez narzeka. Może więc pasuje do BarcyKrzysztof Jarzyna pisze:Z tego co mi wiadomo, to grali tam czolowi pilkarze swiata, a jakos tylko przy Ronaldinho jest caly czas tekst o przemeczeniu mundialem.
Trochę idiotyczny ten agrument. Grają przecież w innych ligach, z innymi rywalami, w innych warunkach etc. etc.venomiq pisze:I, tak BTW: Chelsea zdobyła w sezonie więcej punktów niż Barca jest w stanie (i to już od pewnego czasu). Barca grając tak równo jak Chelsea w tym sezonie dawo miałaby pewną wygraną w lidze.